Σημαντική κίνηση με Φερναντέζ ο Μίλωνας (vid)

Σημαντική κίνηση με Φερναντέζ ο Μίλωνας (vid)

Φώτης Καρακούσης
Μιλωνας

bet365

Την απόκτηση του πολύ καλού Πορτορικανού διαγώνιου, Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ ανακοίνωσε ο Μίλωνας, με τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας να αντικαθιστούν με τον καλύτερο τρόπο τον σπουδαίο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Όπως είχε τονίσει και στην συνέντευξη που είχε δώσει στο Gazzetta μαζί τους Γιορντάνοφ και Χανδρινό, ο τεχνικός του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, οι «πράσινοι» της Νέας Σμύρνης θα χτιστούν από την αρχή έχοντας και πάλι υψηλούς στόχους. Αυτό φαίνεται και από τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον σπουδαίο Βούλγαρο διαγώνιο, με τον Πορτορικανό, Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ να είναι ο εκλεκτός.

Ένας παίκτης που έχει δείξει και στο πρωτάθλημα της Ιταλίας τι μπορεί να κάνει και ο οποίος έρχεται στην χώρα μας έτοιμος να κάνει την διαφορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Πρόκειται για τον Αμερικανό διαγώνιο με καταγωγή από το Πόρτο Ρίκο, Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ «Γκάμπι» (ΤΟΥ Gabriel García Fernández – Gabi) ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Cucine Lube Civitanova και στην Pallavolo Padova.

Ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Βούλγαρο σούπερ σταρ Μπόγιαν Γιορντάνοφ τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για ότι μας πρόσφερε.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ του Gabriel García Fernández (Gabi)

Γέννηση: 08 Ιανουαρίου 1999. Ύψος: 2.00. Θέση: Διαγώνιος.

2024-25: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

2023-24: Pallavolo Padova (Ιταλία)

2022-23: Cucine Lube Civitanova (Ιταλία)

2021-22: Cucine Lube Civitanova (Ιταλία)

2020-21: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2019-20: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2018-19: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2017-18: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2016-17: Changos de Naranjito (Πουέρτο Ρίκο)».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα