Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3

bet365

Ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς απώλειες (0-3) από το Μετς, καθώς βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ από τον Παναθηναϊκό (25-27). Στη συνέχεια πάτησε «γκάζι» (16-25, 18-25) και πήρε την 11η σερί φετινή νίκη του στην Α1 ανδρών!

Ήταν εξαρχής δεδομένο πως οι δυο ομάδες είχαν διαφορά ποιότητας. Παρότι αυτή «μακιγιαρίστηκε» από τους παίκτες του Ανδρεόπουλου στο πρώτο σετ του αγώνα, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους στη συνέχεια, υποκύπτοντας και χάνοντας τελικά με 0-3, μένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι νικητές συνεχίζουν έχοντας χάσει μόλις ένα σετ στη φετινή Volley League!

O Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με 4-1 και με 8-5 ως το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, με τον Μπέλλο να αποδίδει φανταστικά στην επίθεση, όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε κι έφτασε στην ισοφάριση σε 8-8 με «όπλο» τον Αλεξίεφ. Οι «πράσινοι» πήραν ξανά προβάδισμα τριών πόντων (11-8), όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου (13-13), πριν ο Μπέμε χάσει το σερβίς και στείλει με προβάδισμα τους γηπεδούχους στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-14).

Εκεί ήταν το κομβικό σημείο του πρώτου σετ, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν και να προσπερνούν με τον Πετρέα (18-20). Ο Μπέλλος έκανε ό,τι μπορούσε για να ισοφαρίσει (23-23), όμως ο Οϊβάνεν ήταν καθοριστικός στο φινάλε του σετ, με δυο άσους, κάνοντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό στη δεύτερη παράταση (25-27).

Στη συνέχεια «μίλησε» το σερβίς των Πειραιωτών, που είχαν σαφώς πιο εύκολο έργο στο δεύτερο σετ. Ο Αλεξίεφ «ζεστάθηκε» και με πέντε άσους δεν άφησε το μεγάλο προβάδισμα να χαθεί (6-8, 10-16). Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ, ωστόσο ξανά ο Ολυμπιακός είχε τις απαντήσεις και με τον Βούλγαρο, αλλά και τους Οϊβάνεν/Ζουπάνι κατέκτησε το δεύτερο σετ με τον πόντο του Ανδρεάδη σε δεύτερο χρόνο (16-25), βάζοντας πλώρη για τη νίκη.

Ενώ ήταν σαφές πως τα πάντα είχαν κριθεί, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν τις λύσεις με τον Μπέλλο κατά βάση, όμως πλέον οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως δεν μπορούσαν να φύγουν ηττημένοι από το Μετς. Με πρωταγωνιστή τον Ράουβέρντινγκ, που μέτρησε δυο άσους για το 10-15, κατάφεραν να πάρουν και το τρίτο σετ με σιγουριά (18-25) και να φτάσουν στην 11η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου. Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό αυτή ήταν η 9η ήττα, εξ ου και η προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα