Στοροζίλοφ ο εκλεκτός για την πάσα στον ΟΦΗ (vid)

Στοροζίλοφ ο εκλεκτός για την πάσα στον ΟΦΗ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Στοροζίλοφ ο εκλεκτός για την πάσα στον ΟΦΗ (vid)

bet365

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ΟΦΗ ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στην Volley League, με τους Κρητικούς να έχουν συμφωνήσει και με τον 33χρονο Ουκρανό πασαδόρο, Ντμίτρι Στοροζίλοφ.

Από την πρώτη στιγμή που ο ΟΦΗ κατάφερε μέσω των μπαράζ να πάρει την άνοδο στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του, οι Κρητικοί είχαν ξεκαθαρίσει πως στόχος τους δεν είναι απλά η άνοδος, αλλά να μπορέσουν να εδραιωθούν στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό το δείχνουν άλλωστε με τις έως τώρα κινήσεις που κάνουν, καθώς ήδη έχουν προχωρήσει σε τρεις σημαντικές και συνεχίζουν.

Αρχικά απέκτησαν τον Μίλος Τσούλαφιτς που ήδη έχει ανακοινωθεί, έχουν συμφωνήσει με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, προκειμένου ο διεθνής ακραίος να επιστρέψει στο Ηράκλειο, ενώ κλεισμένος θεωρείται και ο πασαδόρος. Πρόκειται για τον 33χρονο Ντμίτρι Στοροζίλοφ, ο οποίος θα είναι ο κουμανταδόρος της ομάδας στην πρώτη της χρονιά στα... μεγάλα σαλόνια.

Ο Ουκρανός είναι γεννημένος στις 1/6/1986, έχεις ύψος 1.97 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Λοκομοτίβ Χάρκιβ στην οποία σε δύο διαφορετικές περιόδους αγωνίστηκε συνολικά για 7 χρόνια. Στο ενδιάμεσο ήταν στο ρόστερ της μεγάλης Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ (2009-10) και την περίοδο 2014-15 βρέθηκε στην Τουρκία και την Μπελεντίγιε, όπου μάλιστα ήταν συμπαίκτης με τον Τσούλαφιτς με τον οποίο θα βρεθούν και πάλι μαζί στον ΟΦΗ. Η Ισπανία και η Τερουέλ ήταν ο επόμενος σταθμός του και μετά έπαιξε στην Πολωνία και την BBTS, ενώ πριν την Ποντίγια της Ουκρανίας έπαιξε και για μία χρονιά στο Καζακστάν και την Πάβλοβαρ.

Είναι ένας πασαδόρος που λόγω ύψους είναι καλός και στο μπλοκ, έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα, κάτι που ήθελαν στον ΟΦΗ, καθώς στην πρώτη τους χρονιά στην Volley League η συγκεκριμένη θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ σημαντικό είναι το ότι παραμένει διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας έχοντας υπάρξει και αρχηγός της.

Φυσικά οι κινήσεις των Κρητικών δεν σταματούν εδώ, καθώς όσον αφορά τους ξένους θα αποκτηθεί ένας ακραίος και ένας κεντρικός και στην συνέχεια το βάρος θα δοθεί όχι μόνο στους Έλληνες, αλλά και στις ανανεώσεις παικτών.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα