Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Τσάτσιτς, μένει στο τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Τσάτσιτς, μένει στο τριφύλλι

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Τσάτσιτς, μένει στο τριφύλλι

bet365

Μετά τη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Ράπτη, βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή και με τον Βόγιν Τσάτσιτς και ο Μαυροβούνιος ακραίος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Σε μια κατάκτηση τίτλου κάθε ομάδας, όλοι βέβαια έχουν μερίδιο, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που προσφέρουν κάτι παραπάνω. Οι παίκτες που κάνουν την διαφορά και οδηγούν το σύνολο στην κορυφή. Φέτος ο Παναθηναϊκός μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στην κορυφή και ένας από τους βολεϊμπολίστες που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτό ήταν και ο Βόγιν Τσάτσιτς.

Η έλευση του Μαυροβουνίου ακραίου άλλαξε τις ισορροπίες και οι... πράσινοι από ομάδα τετράδας, έγιναν ομάδα πρωταθλητισμού. Όπως είναι λογικό στον Παναθηναϊκό ήθελαν να κρατήσουν τον 30χρονο, καθώς η βοήθεια του στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, αλλά και του Λιγκ Καπ, ήταν πολύτιμη.

Το ίδιο από την άλλη ήθελε και ο Τσάτσιτς, καθώς στο διάστημα που βρέθηκε στο... τριφύλλι δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο. Ε όταν θέλουν και οι δύο πλευρές, τότε δύσκολα θα υπάρξει κάτι άλλο εκτός από τον γάμο. Ο Μαυροβούνιος ακραίος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στην ομάδα και για τον επόμενο χρόνο, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Αλέξανδρο Ράπτη.

Μια σημαντική παραμονή για τους πρωταθλητές που στο πρόσωπο του Τσάτσιτς βρήκαν τον παίκτη που άλλαξε τις ισορροπίες συνολικά στο πρωτάθλημα και φέτος πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Επίσης είναι και μια ανανέωση που εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, βοηθάει και ψυχολογικά και ειδικά στο θέμα του κόσμου, καθώς ο συγκεκριμένος ακραίος ήταν και δικαίως από τους αγαπημένους της εξέδρας.

Διαβάστε επίσης:

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα