Το κάλεσμα των παικτών του Ολυμπιακού στον κόσμο για τον αγώνα με την Ροζελάρε (vid)

Το κάλεσμα των παικτών του Ολυμπιακού στον κόσμο για τον αγώνα με την Ροζελάρε (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός βόλεϊ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ανακαινισμένο Ρέντη την Ροζελάρε για την 2η αγωνιστική του Champions League, με τους παίκτες της ομάδας του Ντανιέλ Καστελάνι να καλούν τον κόσμο

Μετά από 9 χρόνια ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League. Για την ακρίβεια οι Πειραιώτες επέστρεψαν την προηγούμενη βδομάδα όταν κοίταξαν στα μάτια την θρυλική Ζάκσα, χάνοντας στις λεπτομέρειες. Την Τετάρτη η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι θα δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στο ανακαινισμένο Ρέντη, με τους παίκτες να καλούν τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στις εξέδρες.

Αναλυτικά οι Πειραιώτες αναφέρουν σχετικά: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα «αστέρια», ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες, στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ Ανδρών. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αγωνίζονται στο Champions League, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και την Τετάρτη (29/11) στις 19:00, δίνουν την πρώτη τους εντός έδρας «μάχη». Ο Θρύλος θα υποδεχθεί την Ροζελάρε στο –«ανανεωμένο»- κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Με τους «ερυθρόλευκους» του Ντανιέλ Καστελάνι, μέσω του παρακάτω βίντεο, να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο, για ένα γεμάτο Ρέντη, στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τη βελγική ομάδα, με σύνθημα: «ΟΛΟΙ ΡΕΝΤΗ».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα