Για την πρώτη νίκη κόντρα στην εξαιρετική Ζιράτ ο Ολυμπιακός

Για την πρώτη νίκη κόντρα στην εξαιρετική Ζιράτ ο Ολυμπιακός

Newsroom
Ολυμπιακός βόλεϊ

bet365

Την εξαιρετική Ζιράτ που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός στο Ρέντη για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ημέρα Chamions League για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι να υποδέχεται την Τρίτη την Ζιράτ (19:00 Cosmote Sports 9) για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Οι Πειραιώτες απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας θα προσπαθήσουν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αγώνας από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ξεχωριστό όπως έγινε με το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα θα διεξαχθεί με κόσμο, καθώς τα κυβερνητικά μέτρα για κλειστές εξέδρες αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα την Super League.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι η Ιταλίδα Ιλάρια Βάνι και ο Σλοβάκος Ιγκόρ Σιμπλ.

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τουρκική ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τη σεζόν 1994-95 για τα προημιτελικά του κυπέλλου πρωταθλητριών που αργότερα έγιναν Τσάμπιονς Λιγκ. Ηττήθηκαν στην Άγκυρα 3-1 σετ και νίκησαν με 3-0 στην έδρα τους και πήραν την πρόκριση για το φάιναλ-4 της Βιέννης.

Βασικοί της Ζιράτ είναι ο Αμερικανός σούπερ σταρ και ακραίος Μάθιου Άντερσον, ο Ολλανδός διαγώνιος Τερ Μάατ Βούτερ, ο Μπεντιρχάν Μπουλμπούλ, ο Αρσλάν Εκσί, ο Φαΐκ Γκιουνές, ο κουβανικής καταγωγής Ρώσος ακραίος Ντόροθι Καμέο και βασικό λίμπερο ο Μπερκάι Μπαρακτάρ.

Καστελάνι: «Να έχουμε ισορροπία χωρίς σκαμπανεβάσματα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι μιλώντας για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ζιράτ ανέφερε: «Παίζουμε με την Ζιράτ, μια πολύ καλή ομάδα, με φανταστικούς παίκτες, τρεις διεθνείς της Τουρκίας και πολλούς ακόμα, όμως πρέπει να παλέψουμε, να επιτεθούμε. Το κλειδί για εμάς είναι η καλή δουλειά στο σερβίς, πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε ισορροπία, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα».

Γκουσταβάο: «Σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε»

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος κεντρικός, Γκουστάβο Μπονάτο τόνισε τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, με αντίπαλο τη Ζιράτ, μια πολύ καλή, δυνατή ομάδα. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά για αυτό το ματς, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα