Τράβιτσα: «Είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα»

Newsroom
Ντράγκαν Τράβιτσα

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα μιλώντας μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ροζελάρε για την 4η αγωνιστική του Champions League ανέφερε πως είναι περήφανος για την ομάδα του.

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο επί της Ροζελάρε με 3-0, μια νίκη που τον κρατάει ζωντανό για την 3η θέση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντράγκαν Τράβιτσα ανέφερε τα εξής: «Αρχικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη, γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς στο Champions League, μετά από μακρινό ταξίδι που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν. Το αξίζουμε! Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Επίσης, θέλω να αναφερθώ και σε κάτι άλλο. Λυπάμαι πάρα πολύ για το πως χάσαμε έναν τίτλο. Αναφέρομαι στο League Cup και στην απόφαση που πάρθηκε, που πραγματικά, ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου καταλαβαίνουμε τι έγινε.

Είμαστε επαγγελματίες παίκτες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως παίρνονται οι αποφάσεις σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Απλά πληροφορηθήκαμε ότι χάσαμε το ματς, για γεγονότα που συνέβησαν μακριά από το γήπεδο! Λυπούμαστε που χάσαμε έτσι έναν τίτλο με αυτό τον τρόπο. Θέλαμε να τον διεκδικήσουμε και ήθελα, πραγματικά, ως αρχηγός, να αναφερθώ σε αυτό. Παίζω τόσα χρόνια βόλεϊ στην Ιταλία και σε άλλες χώρες και δεν μου έχουν στερήσει με αυτό τον τρόπο έναν τίτλο. Είναι κάτι πρωτοφανές αυτό για μένα και δεν μπορώ να το καταλάβω».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα