Καστελάνι: «Εχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν περίμενα να κερδίσουμε με 3-0»

Καστελάνι: «Εχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν περίμενα να κερδίσουμε με 3-0»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Καστελάνι δίνει οδηγίες

bet365

Ειλικρινής ο Ντάνιελ Καστελάνι στις δηλώσεις του, μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Ζάσκα.

Ούτε ο Ντάνιελ Καστελάνι δεν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ζάκσα.

Αυτό το 3-0, τον βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά το σημαντικότερο για τον προπονητή των Πειραιωτών, είναι ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε βελτιωθεί πολύ ως ομάδα. Φυσικά, δεν περίμενα ότι θα νικήσουμε 3-0 σετ σήμερα, αλλά παίξαμε εξαιρετικά, ειδικά στο σερβίς και στο μπλοκ-άμυνα. Στην επίθεση παίξαμε έξυπνα και κάθε παιχνίδι εξελισσόμαστε. Ήταν σημαντική νίκη απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα. Τώρα, θα παλέψουμε στην Τουρκία για την πρόκριση. Θα παλέψουμε μέχρι το φινάλε» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο σχολίασε για το ματς: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είναι φοβερό το συναίσθημα να παίζεις τέτοιους αγώνες. Στο γήπεδο είναι πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να παίζεις σκληρά απέναντί τους. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και βλέπουμε την εξέλιξη στο γήπεδο. Νιώθουμε εκπληκτικά ως ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αύριο, είναι μία νέα μέρα και θα συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τον Πήγασο».

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα