Όλα για όλα ο Ολυμπιακός στην Άγκυρα με τη Ζιράτ

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός στην Άγκυρα με τη Ζιράτ

Επιμέλεια: Newsroom
Όλα για όλα ο Ολυμπιακός στην Άγκυρα με τη Ζιράτ

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζιράτ στην Αγκυρα, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Αγώνας της χρονιάς που αποκτά τον χαρακτήρα «τελικού» θα δώσει o Ολυμπιακός κόντρα στη Ζιράτ την Τετάρτη (17/1, 19:00, Cosmote Sport) στην Άγκυρα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα παίξουν όλα για όλα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο «καθαρή» νίκη (0-3, 1-3) επί των πανίσχυρης και αήττητης στον Α' όμιλο, Ζιράτ, ώστε να «σφραγίσει» τη δεύτερη θέση και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αν πάρει την τρίτη θέση στον Α' όμιλο θα συνεχίσει την πορεία του στο CEV Cup και θα αντιμετωπίσει μία από τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν από το CEV Cup.

Ο Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Είναι για εμάς ένας τελικός, με αυτή τη νοοτροπία θα είμαστε, ότι παίζουμε έναν τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Από το ματς με την Ζάκσα πρέπει να κρατήσουμε το σερβίς μας, γιατί η Ζιράτ έχει δύο παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου στην επίθεση, στις ψηλές μπάλες και στο ανοιχτό παιχνίδι, τον Καμέχο και τον Αντερσον. Οπότε, πρέπει να σερβίρουμε δυνατά, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη ζώνη υποδοχής, για να έχουμε ελπίδες να τους περιορίσουμε επιθετικά».

Ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Τελευταίο ματς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαστε στην Τουρκία με το μυαλό μας μόνο στη νίκη! Το αποτέλεσμα με τη Ζάκσα ήταν πολύ καλό, ήταν μεγάλο αποτέλεσμα για τον σύλλογο γενικότερα, για εμάς τους αθλητές, αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κομβικό. Και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

19:00 Ζιράτ Μπανκ (Τουρκία) - Ολυμπιακός
21:30: Ζάκσα (Πολωνία) - Νακ Ροζελάρε (Βέλγιο)

Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)

1.Ζιράτ 13 (15-6)
2.Ολυμπιακός 6 (8-9)
3.Ζάκσα 6 (8-12)
4.Ροζελάρε 5 (8-12)

@Photo credits: INTIME, Νίκος Βήχος
 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα