Δε μετανιώνει ο Λεμπ

Νίκος Τσιώκος
Δε μετανιώνει ο Λεμπ
Ο Σεμπαστιάν Λεμπ δε μετανιώνει για την απόφασή του να μη μάχεται για τίτλους από το φετινό WRC και τόνισε πως ο χρόνος θα δείξει αν θα του λείψει.

Στο Μόντε Κάρλο έδειξε ότι παραμένει ο κορυφαίος, όμως ο Σεμπαστιάν Λεμπ δε μάχεται, πλέον, για τίτλους και δε μετανιώνει για την απόφασή του αυτή. Μάλιστα, πιστεύει πως η επόμενη σεζόν θα δείξει αν το WRC θα του έχει λείψει, εφόσον επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό. «Είναι μια επιλογή που έχω κάνει για να κάνω κάτι άλλο, μακριά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Βρίσκομαι στο WRC περίπου δέκα χρόνια και το να κάνω κάτι άλλο είναι μία αλλαγή. Ίσως την επόμενη σεζόν να το παρακολουθήσω μόνο και τότε θα καταλάβω αν πραγματικά θα μου έχει λείψει», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γάλλος εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Αλσατός θα τρέξει ακόμα σε Σουηδία, Γαλλία και Αργεντινή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!