MVP ο Μεγαλοοικονόμου

Ο έμπειρος πίβοτ των «λύκων» που στα τελευταία ματς απόντος του Κώστα Δεληγιάννη αγωνίζεται στην περιφέρεια, πέτυχε 5 τέρματα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ξεχώρισε με τη συνολική παρουσία του, βοηθώντας τους πρωταθλητές να περάσουν εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23-19 επί της Ένωσης.
«Ευχαριστώ όλους τους προπονητές για την τιμή που μου έκαναν. Εμείς παρά την κούραση βγήκαμε αλώβητοι από ένα δύσκολο ντέρμπι. Πήραμε δύο βαθμούς σημαντικούς για την δεδομένη στιγμή, αλλά ως εκεί. Με την ΑΕΚ θα παίξουμε 4-5 φορές ακόμα. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα», σχολίασε ο 29χρονος αθλητής στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.