MVP ο Μέτσης

Gazzetta team
MVP ο Μέτσης

bet365

Ο Αντώνης Μέτσης του Φοίβου Συκεών, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ής αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών, στη νίκη της ομάδας του επί του Άρη Νίκαιας.

Ο 22χρονος πλέι μέικερ σημείωσε τέσσερα τέρματα στην επικράτηση των Θεσσαλονικέων επί του Άρη, ο οποίος μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα θα ακολουθήσει τον Πανελλήνιο στην Α2 κατηγορία.

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση και δείξαμε αυτοθυσία στον αγώνα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και οι φίλαθλοι μας ώθησαν στην επικράτηση. Είμαι αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογο», δήλωσε ο Μέτσης στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα