Φουλ του rotation ο Ολυμπιακός, βασικοί με Ναντ πέντε από την ακαδημία του

Φουλ του rotation ο Ολυμπιακός, βασικοί με Ναντ πέντε από την ακαδημία του

Newsroom
 Φουλ του rotation ο Ολυμπιακός, βασικοί με Ναντ πέντε από την ακαδημία του

bet365

Οι Τζολάκης, Βρουσάι, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Ανδρούτσος θα ξεκινήσουν κόντρα στη Ναντ, όπως επίσης και οι φορ Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί.

Με αρκετές αλλαγές και με φόντο το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί απόψε (3/11) ο Ολυμπιακός την Ναντ, Ετσι φανέλα βασικού πήρε ο 18χρονος Καλογερόπουλος στα στόπερ, ενώ στο αρχικό σχήμα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Ανδρουτσος που μετρά φέτος μόνο μία συμμετοχή (στις 21 Αυγούστου κόντρα στον ΠΑΣ) και ο Μπόουλερ που έχει να αγωνιστεί από τις 18 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Αρη.

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Ανδρούτσο, Ρέτσο, Καλογερόπουλο, Βρουσάι τετράδα στην άμυνα, τους Κούντε, Μπουχαλάκη στον άξονα, τους Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ Καμαρά στα άκρα και τον Ουί Τζο Χουάνγκ κοντά στον Ελ Αραμπί.

Ετσι οι Πειραιώτες θα έχουν πέντε παίκτες από τις ακαδημίες τους (Τζολάκη, Βρουσάι, Καλογερόπουλο, Ρέτσο, Ανδρούτσο) και τρεις φορ (Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί).

Η Ναντ από την άλλη θα παραταχθεί με τον Λαφόντ κάτω από τα δοκάρια, τους Καστεγέτο, Κορσιά, Παλουά και Φάμπιο στην άμυνα, τους Μουτουσαμί, Σιμόν και Σισοκό στον άξονα και τους Γκαναγκό, Γκεσάντ και Μοχάμεντ στην επίθεση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα