Μετά από ματσάρα 3 ωρών η Σάκκαρη στα προημιτελικά του Indian Wells

Newsroom
Στα προημιτελικά του Indian Wells προκρίθηκε η Σάκκαρη

bet365

Μετά από ένα φοβερό παιχνίδι που κράτησε τρεις ώρες, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 Καρολίνας Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να επικρατήσει της Καρολίνας Πλίσκοβα με 2-1 (6-4, 5-7, 6-3) και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells που διεξάγεται στην Καλιφόρνια. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα περιμένει τον βραδινό αγώνα της Πεγκούλα και της Κβίτοβα για να δει ποια θα είναι η αντίπαλός της στην φάση των «8» του συγκεκριμένου τουρνουά.

Εξαιρετικό ξεκίνημα με δύο μπρέικ η Σάκκαρη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο σετ. Ένα σετ στο οποίο η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς έκανε άμεσα δύο μπρέικ και κρατώντας το δικό της σερβίς προηγήθηκε με 3-0, δείχνοντας έτοιμη για τη νίκη. Η Πλίσκοβα από την πλευρά της αντέδρασε, πήρε δύο συνεχόμενα γκέιμ και μείωσε σε 3-2, έχοντας και αυτή ένα μπρέικ. Από εκείνο το σημείο οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους με την Σάκκαρη να φτάνει στην κατάκτηση του σετ με 6-4.

Αντίδραση Πλίσκοβα και 1-1

Το δεύτερο σετ ήταν σαφώς μεγαλύτερο ντέρμπι με τις δύο τενίστριες να βγάζουν κάποιους εξαιρετικούς πόντους, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στον κόσμο που έβλεπε τον αγώνα. Σάκκαρη και Πλίσκοβα έφτασαν μαζί μέχρι και το 5-5, με την Τσέχα να κρατάει το σερβίς και να παίρνει προβάδισμα και στην συνέχεια με μπρέικ να παίρνει και το σετ και να κάνει το 1-1.

Απίστευτο πρώτο γκέιμ και άνετα το 2-1 η Σάκκαρη

Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν εντυπωσιακό μόνο όσον αφορά το πρώτο γκέιμ. Ένα γκέιμ που κράτησε 17 λεπτά με το ένα μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη να διαδέχεται το άλλο (είχε συνολικά 10) και το ένα γκέιμ πόιντ της Πλίσκοβα να διαδέχεται επίσης το άλλο (είχε 4) και στο τέλος να κρατάει το σερβίς της κάνοντας το 0-1.

Η Τσέχα μάλιστα κατάφερε να κάνει και το 0-2 με μπρέικ και από εκείνο το σημείο ως και το τέλος, κυριάρχησε απόλυτα η Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ένα σερί 5-0 έφτασε στο 5-2 και έφτασε άνετα στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα