ΓεροΓιοβάισα: Ντέρμπι και τα μυαλά στα κάγκελα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ντέρμπι και τα μυαλά στα κάγκελα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έδωσε ξανά μπασκετικά μαθήματα και τώρα ετοιμάζεται για ντέρμπι, πολλά ντέρμπι!

Ο γεροΓιοβάισα έπαιξε πάλι καλό μπάσκετ και το Under 158.5 στο Κάουνας πέρασε εύκολα, πολύ εύκολα, κάτι που δεν έγινε με τη Γιουνάιτεντ! Αχ αυτή η Μάντσεστερ... Κυριακή του... τρόμου με αρκετά ντέρμπι και πολλές επιλογές για μας.

Πάμε Clasico! Θα έχουμε στέψη; Οχι ακόμα... Στο -9 η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες, με τη Ρεάλ να έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Οι Μαδριλένοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί κόντρα στη Μπαρτσελόνα και θα παρουσιαστούν με αέρα, μιας και έφυγαν με νίκη και από τις δυο προηγούμενες επισκέψεις τους από το Camp Nou. Μόνο μία φορά στην ιστορία τους, το 1965, κατάφεραν να φτάσουν σε 3 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στο ζευγάρι. Στο 1.68 η διπλή ευκαιρία Χ2. Αν κερδίσει η Ρεάλ φτάσει, ο Αντσελότι θα γίνει μόλις ο 5ος προπονητής στην ιστορία της, που κερδίζει τουλάχιστον 5 φορές την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Λέτε να καταφέρει κι αυτό ο Καρλέτο; Θα δούμε...

Ώρα για Derby d'Italia, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» έχουν δημιουργήσει τρομερή παράδοση. Ναι, όταν ταξιδεύουν στο Μιλάνο για ντέρμπι β' γύρου με τους «νερατζούρι» δεν χάνουν. Δε με πιστεύετε; Τελευταία ήττα ήταν το 2010. Σε απόδοση 4.00 προσφέρεται το διπλό και σε απόδοση 1.82 η διπλή ευκαιρία Χ2. Να πω και κάτι άλλο; Η Γιουβέντους θα πάρει πίσω τους 15 βαθμούς, κι εκεί να δείτε... φωτιές που θα ανάψει. Η Ίντερ που δεν πείθει έχει χάσει τα τρία από τα έξι τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετά από αγώνα Champions League.

Πάμε Ελλάδα, πάμε Φιλαδέλφεια. Στο τελευταίο ντέρμπι της ΑΕΚ είπαμε πως θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Μέσα πέσαμε. Τώρα λέμε πως δεν θα σκοράρουν και οι δυο. Η Ενωση δεν θα ρισκάρει, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό, ο Γιοβάνοβιτς ξέρει τι θέλει και πάμε με το N/G που προσφέρεται στο 1.57. Αν, έφευγα από αυτό το σημείο θα... πήγαινε το χέρι στον άσο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα