ΓεροΓιοβάισα: Ολα τα μάτια στην Ελλάδα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ολα τα μάτια στην Ελλάδα!

bet365

Τρία μεγάλα ραντεβού, τρία ματς με super ενδιαφέρον, τρεις αναμετρήσεις, όπου ο γεροΓιοβάισα θέλει να σπάσει τα ταμεία.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε σύντροφοι πόσο χαίρομαι που επιστρέφει το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ξαναρχίζει και το μυαλό μας είναι μόνο στα play - offs. Τρία μεγάλα ματς, τρία ραντεβού που ο χαμένος δεν... χάνεται, αλλά μπαίνει σε περιπέτειες. Παναθηναϊκός - Βόλος και οι «πράσινοι» είναι το απόλυτο φαβορί.

Βέβαια, η τιμή του άσου δε με καλύπτει, οπότε πάμε για... Build A Bet. Οver 1.5 γκολ, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει τον τρόπο απέναντι στον Βόλο να βρίσκει δίχτυα. Η πίεση φέρνει κόρνερ, οπότε το Over 6.5 είναι ιδανική επιλογή. Κλείνουμε με σκόρερ τον Μαντσίνι, οποίος και αποτελεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη των γηπεδούχων. Ο Αργεντινός θα βρει χώρους και αν είναι λίγο πιο αποτελεσματικός θα μας βοηθήσει να πιάσουμε το 2.75 της απόδοσης.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και η ισοπαλία στο 3.00 δε βγαίνει από το μυαλό μου. Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, πήραν ανάσες οι φιλοξενούμενοι, κάτι που θα τους βοηθήσει και πνευματικά. Η Ενωση ξέρει καλά, πως ενδεχόμενη ήττα θα της κάνει τη ζωή δυσκολότερη, οπότε ο Αλμέιδα δε θα ρισκάρει. Ματς χωρίς ρυθμό βλέπω και η ισοπαλία είναι η επιλογή μας.

«Χτίζουμε» νέο Build A Bet στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη. Με φόρα ο Μπακαμπού και μπορεί να μην έχει σκοράρει κόντρα στους «κίτρινους», όμως το μομέντουμ είναι εξαιρετικό. Οver 1.5 τέρματα στον Πειραιά και Over 6.5 κόρνερ. Στο 3.00 η απόδοση και καλή μας τύχη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα