ΓεροΓιοβάισα: Χιόνισε και τον Απρίλη...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
haaland_burnley

bet365

Κάποιοι δε με πίστεψαν, κάποιοι χλεύασαν, κάποιοι έγραψαν για... χιόνια τον Απρίλιο, αλλά ο γεροΓιοβάισα συνέχισε το πάρτι!

«Μια φορά στα 100 χρόνια χιονίζει Απρίλη...» το σχόλιο ενός συντρόφου και ο γεροΓιοβάισα του απαντά «Καλύτερα να μασάς...». Το πάρτι συνεχίστηκε και την Πέμπτη με το αγαπημένο μπάσκετ. Με 5/6 θύμισα... Σάσα Βεζένκοφ και στόχος μου ακόμα ένας θρίαμβος, ώστε να πάω χαλαρός στη Μύκονο. Θέλετε κι εσείς Μύκονο; Πάμε να το παλέψουμε...

Ματσάρα στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται τη Μπάγερν. Για πολλούς ένας... τελικός. Δεν ξέρω γιατί σύντροφοι, αλλά φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Πεπ. Η ομάδα στο Νησί δεν έχει ανεβάσει τόσο πολύ το ρυθμό, ίσως γιατί όταν το έκανε τα προηγούμενα χρόνια δε βρήκε λύσεις στο Champions League.

Tον τελευταίο καιρό η επίθεση πήρε φωτιά και ο Τούχελ δεν ξέρω αν βρήκε χρόνο να αλλάξει πολλά. Προβάδισμα στους γηπεδούχους, που έχουν τον τρόπο να καθαρίζουν τέτοια ματς στο γήπεδό τους. Ο άσος προσφέρεται στο 1.63, ενώ στο 2.00 τιμάται να σκοράρει ο Χάαλαντ και η ομάδα του να φύγει νικήτρια.

Μπενφίκα - Ίντερ και οι Πορτογάλοι έχουν το πάνω χέρι. Η Μπενφίκα ψάχνει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο και το «Ντα Λουζ» είναι σύμμαχος. Με προβληματίζουν πάντως οι απουσίες της. Από την άλλη, η Ίντερ δεν είναι σε καλό μομέντουμ, δυσκολεύεται να σκοράρει και ο κόουτς Ιντζάγκι είναι ένα βήμα πριν το... αντίο. Θα στηρίξω το Χ ημίχρονο στο 1.95 και το Under 2.5 στο 1.65. Καλή μας επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα