Ο Pascal Formann στην Ελλάδα για το ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' της Athens Goalkeepers Academy!

Newsroom
fgdgdg
Ένας από τους καλύτερους και μακροβιότερους εν ενεργεία προπονητές τερματοφυλάκων της Bundesliga έρχεται στην Αθήνα για να πάρει μέρος στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' της Athens Goalkeepers Academy (AGA).

Ο λόγος για τον Pascal Formann της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος - μαζί με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Ισπανίας, José Sambade - θα βρίσκεται στη χώρα μας το διάστημα 27-30 Ιουνίου 2023, προκειμένου να εκπαιδεύσει τερματοφύλακες και προπονητές, αλλά και να αξιολογήσει τους νεαρούς goalkeepers, στο σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα.

Όσοι αθλητές ξεχωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο άμεσο μέλλον στο εξωτερικό, προκειμένου να αξιολογηθούν περαιτέρω (δοκιμαστικά) από συλλόγους προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τους τερματοφύλακες της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, το οποίο έχει ιδρύσει η AGA.

Ποιος είναι ο Pascal Formann

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στο Γερμανικό Πρωτάθλημα. Εργάζεται στην πρώτη ομάδα της Βόλφσμπουργκ από το καλοκαίρι του 2017, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους μακροβιότερους εν ενεργεία GK Coaches της Bundesliga.

Σε αυτή την εξαετία, ο 41 ετών Pascal Formann έχει συνεργαστεί με τους προπονητές της ομάδας Oliver Glasner, Bruno Labbadia, Niko Kovac, Florian Kohfeldt, Martin Schmidt, Mark van Bommel και Andries Jonker, ενώ έχει αναδείξει τον διεθνή Βέλγο τερματοφύλακα, Koen Casteels.

Αναμφίβολα, οι γνώσεις και η εμπειρία του Pascal Formann θα αποτελέσουν πολύτιμο εφόδιο για τους συμμετέχοντες τερματοφύλακες και προπονητές στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' της Athens Goalkeepers Academy, τους οποίους θα εκπαιδεύσει μέσα από ένα πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων και σεμιναρίων κατά τη διάρκεια εκείνου του τετραημέρου (27-30/6).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η περίοδος εγγραφών βρίσκεται σε εξέλιξη! Συμμετοχή στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' μπορούν να δηλώσουν τερματοφύλακες και προπονητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεξάρτητα από το αν προπονούνται καθημερινά με την Athens Goalkeepers Academy ή με κάποια από τις Σχολές μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

  • Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber: (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA)
  • E-mail στο [email protected] ή στο [email protected]
  • Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram
  • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της AGA μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Σχολής: agatraining.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα