Ολυμπιακός: Ο Αρτούρ Ζόρζε άφησε ανοιχτό το μέλλον του

Ολυμπιακός: Ο Αρτούρ Ζόρζε άφησε ανοιχτό το μέλλον του

Ο Ζόρζε

bet365

Ο 51χρονος Πορτογάλος ρωτήθηκε για το μέλλον του στη χώρα του και δεν ήταν απόλυτα... πειστικός πως θα συνεχίσει στην ομάδα της Μπράγκα.

Ο Αρτούρ Ζόρζε είναι ένα ακόμα όνομα που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως πρωτίστως περιμένει τον Κορδόν (ίσως και να έχει απάντηση έως τη Δευτέρα) για να δει εάν θα του πει το τελικό ΟΚ ή εάν δεν θα δώσει θετική απάντηση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αισιοδοξία για τον Κορδόν υπάρχει αλλά χωρίς τελική απάντηση δεν υπάρχει κάτι περισσότερο.

Όσο για τον Αρτούρ Ζόρζε; Οι Πορτογάλοι τον ρώτησαν σε συνέντευξη Τύπου για το εάν μπορεί να εγγυηθεί πως θα είναι και του χρόνου στη Μπράγκα. Η απάντησή του; «Έχω ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπράγκα. Τώρα από εκεί και πέρα...», τόνισε. Στην Ιβηρική θεωρούν πως αυτή η απάντηση του Ζόρζε τα αφήνει όλα ανοιχτά για το μέλλον του χωρίς βέβαια η ερώτηση αυτή να αφορούσε συγκεκριμένη ομάδα για έναν ακόμα τεχνικό που έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα