ΠΑΟΚ, μεταγραφές: «Στη λίστα του ο Καστιγιέχο»

Ο Καστιγιέχο

bet365

Ο Σάμου Καστιγιέχο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, δύο ιταλικών ομάδων αλλά και της Αλ Σαμπάμπ.

Ο 28χρονος εξτρέμ Σάμου Καστιγιέχο, έχει συνδεθεί και με άλλες ελληνικές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Βαλένθια, σύμφωνα με τον Ρομάνο, είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, δύο συλλόγων από την Ιταλία, καθώς και της Αλ Σαμπάμπ.

Ο Καστιγιέχο, όντως, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, η Βαλένθια είναι θετική ακόμη και για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, καθώς είναι ελλειμένη η απόφαση για την αποχώρηση του από το Μεστάγια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο με τη Μάλαγα, ενώ μετά από μια τριετία (2015-2018) στη Βιγιαρεάλ, πήρε μεταγραφή στη Μίλαν. Αγωνίστηκε για μια διετία στους «ροσσονέρι» και το καλοκαίρι του 2021 του ζητήθηκε να βρει ομάδα για να αποχωρήσει και δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τελικά ένα χρόνο αργότερα αποκτήθηκε από τη Βαλένθια, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ωστόσο μετά από 26 εμφανίσεις με 4 γκολ την σεζόν 2022-2023 δεν βρίσκεται, πλέον, στα πλάνα των «νυχτερίδων».

Αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αν και βασίζεται κυρίως στο δυνατό αριστερό του πόδι.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα