Φλιώνης: «Σιγά-σιγά θα βγάζουμε αυτά που θέλει ο προπονητής» (vid)

Φλιώνης: «Σιγά-σιγά θα βγάζουμε αυτά που θέλει ο προπονητής» (vid)

Newsroom
Φλιώνης

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης είπε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμα χρόνο προκειμένου να παρουσιάσει στο παρκέ αυτά που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Ζουάν Πλάθα.

Ο Δημήτρης Φλιώνης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ λίγο μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ και τη νίκη της Ένωσης απέναντι στην Κλουζ με 82-76 υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα χρόνο μέχρι να αφομοιώσει τη φιλοσοφία που θέλει να εμφυσήσει στην ομάδα ο προπονητής, Ζουάν Πλάθα.

«Ακόμα είναι περίοδος προετοιμασίας. Και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Να κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής. Θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Να πιέσουμε. Σιγά σιγά να κάνουμε αυτά που ζητά ο κόουτς» είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Η φιλοσοφία περιλαμβάνει σκληρή άμυνα. Ενέργεια και καλή χημεία. Η προπόνηση είναι σκληρή αλλά δουλεύουμε και θα βελτιωθεί το ποσοστό μας στα σουτ. Χρειάζεται χρόνος αλλά ο χρόνος μας πιέζει και πρέπει να δέσουμε σύντομα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα