ΑΕΚ: Οι ομάδες στο νέο όμιλο της φάσης των 16 του BCL

ΑΕΚ: Οι ομάδες στο νέο όμιλο της φάσης των 16 του BCL

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι.

bet365

Η ΑΕΚ έμαθε τη σύνθεση των αντιπάλων στο νέο όμιλο που θα σχηματιστεί για τη φάση των 16 του BCL. Υποψήφιος αντίπαλος ο Προμηθέας.

Η ΑΕΚ Betsson δεν περίμενε την τύχη της αναμέτρησης απέναντι στη Λούντβινγκσμπουργκ. Είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των 16 του BCL από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ωστόσο, το φινάλε της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, επισημοποίησε και τη σύνθεση του νέου ομίλου.

Σε αυτόν θα συμμετέχει η ισπανική Μούρθια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της ACB με ρεκόρ 9-5 και στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες όπως ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο Μούσα Ντιανέ, ο Ντίλαν Ένις, αλλά και τα αδέρφια Κούρουκς, ο Αρτούρς και ο Ρόντιονς. Οι Ισπανοί επιβλήθηκαν με άνεση στην έδρα της Τόφας με 90-75 και εξασφάλισαν την 1η θέση στον όμιλο Η.

Οι άλλες δύο ομάδες θα προκύψουν από τη διαδικασία του play-in. Η ΑΕΚ θα έχει στον όμιλό της είτε τη γαλλική ΛεΜάν, είτε τον Προμηθέα, ενώ το άλλο ζευγάρι θα βρει αντιμέτωπες την Οστάνδη και τη Χαποέλ Χολόν.

Ο όμιλος της ΑΕΚ

  • ΑΕΚ
  • Μούρθια
  • ΛεΜάν ή Προμηθέας
  • Χαποέλ Χολόν ή Οστάνδη
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα