Ολυμπιακός, μεταγραφές: Δεν αφήνει την περίπτωση του Βέρα της Κορίνθιανς (vid)

Ο Βέρα

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν για τα καλά να φέρουν τον Αργεντίνο χαφ της Κορίνθιανς στην Ελλάδα, κάνοντας έτσι δικό τους τον παίκτη.

Το όνομα του Φάουστο Βέρα βρίσκεται για τα καλά στα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για τον Αργεντίνο χαφ της Κορίνθιανς, που είναι κυρίως εξάρι.

Σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες πηγές ο πειραϊκός σύλλογος έχει κάνει ήδη 2 κρούσεις που έχυον απορριφθεί. Ωστόσο με βάση τις πηγές που υπάρχουν από τη χώρα του καφέ ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για τον Βέρα και θα επιδιώξει να κλείσει τον παίκτη.

Η Κορίνθιανς γενικά κοστολογεί ακριβά τον Βέρα. Ο 23χρονος και διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αργεντινής το 2022 - 2023 είχε 41 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Το θέμα των δικαιωμάτων του Βέρα βέβαια δεν είναι απλό. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους το 50% ανήκει στην Κορίνθιανς και το άλλο 50% στην Αρχεντίνος Τζούνιορς πριν όμως οι Βραζιλιάνοι χρωστούν ακόμα 2 δόσεις και σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στη χώρα η Κορίνθιανς προτίθεται - και για αυτόν τον λόγο - να παραχωρήσει τον παίκτη με μεταγραφή.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα