Ίλιτς: «Τα δώσαμε όλα, ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί» (vid)

Ο Ίλιτς

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός που εξακολουθεί να κάνει πολύ καλή δουλειά στον Ατρόμητο αντιμετώπισε ρεαλιστικά τη νίκη με 1-2 των Περιστεριωτών με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος κόουτς Σάσα Ίλιτς μετά το 1-2 του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο επισήμανε στη COSMOTE TV για:

Τη νίκη: Πρώτα απ' όλα θέλω να πω και να θυμίσω ότι πριν από λίγες μέρες υπέστη μία βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Όμως σήμερα τα έδωσε όλα και πήγαμε πολύ καλά. Πολύ καλά και στις μικρές λεπτομέρειες.

Το τι άλλαξε στη ροή του αγώνα και ήρθαν 2 γκολ: Ναι είχαμε προβλήματα στην αρχή του αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα 15 λεπτά. Μετά παίξαμε απλά. Όταν το κάνουμε αυτό βελτιωνόμαστε. Σκοράραμε 2 γκολ και είχαμε και μία ευκαιρία (για ένα ακόμα). Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θέλεις και τύχη.

Παρά τη σημαντική μας νίκη παραμένει ο Παναθηναϊκός το φαβορί. Εμείς σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά την άλλη εβδομάδα θα δούμε τον επαναληπτικό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και παραμένει το φαβορί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα