Διαιτητές για επίθεση στη γυναίκα του Μάνταλου: «Τις δικές μας οικογένειες πρέπει να τις κρύψουμε»

Newsroom
Ο Μάνταλος

bet365

Οι διαιτητές, με ανακοίνωσή τους, παίρνουν θέση για την επίθεση στη σύζυγο του Σταύρου Μάνταλου

Η επίθεση στη σύντροφο του αντιπροέδρου της ΚΕΔ / ΕΠΟ, Σταύρου Μάνταλου, στην Καβάλα οδήγησε την κοπέλα στο νοσοκομείο, προκαλώντας της και μεγάλο σοκ καθότι είναι ξένη. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του Σταύρου Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν: «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Μάλιστα, οι διαιτητές παίρνουν θέση για το περιστατικό λέγοντας ότι θα πρέπει εκείνοι να κρύβουν τις οικογένειές τους, όταν οι οπαδοί θα πρέπει να πηγαίνουν στα γήπεδα με τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση των διαιτητών:

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση αυτή τη φορά σε γυναίκα. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα!

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει άλλα μάλλον δεν το ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα