Ανακοίνωση της ΕΠΟ για επεισόδιο Κούγια με δικαστή - μέλος της Πειθαρχικής: «Είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ»!

Ο Κούγιας

bet365

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει συμβάν του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, με δικαστή, ο οποίος είναι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς και τις φράσεις που ακούστηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, που βγήκε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης, επεισόδιο προκλήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας (την Πέμπτη) από τον δικηγόρο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, σε βάρος δικαστή, μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς. Με φράσεις όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ» και άλλα.

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ξανά πώς νωρίτερα (μέσα στην ημέρα) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, έκανε γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου τους επόμενους 2,5 μήνες. Μία ποινή που του επιβλήθηκε για τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις του προς τους διαιτητές και τον Διακοφώτη στο ματς Παναργειακός - Κόρινθος.

Epo.gr

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα