Ολυμπιακός: Τέλος η συνεργασία με τον Πέδρο Άλβες

Ολυμπιακός: Τέλος η συνεργασία με τον Πέδρο Άλβες

Ο Άλβες

bet365

Τη στιγμή που ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία αποκαλύφθηκε πώς ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν μετά από σύντομο διάστημα στην ομάδα.

Στην Πορτογαλία μεταδόθηκε με μεγάλη σιγουριά η σχετική πληροφορία. Ότι δηλαδή ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από ένα διάστημα μόλις 2 μηνών στον σύλλογο καθώς είχε ανακοινωθεί στις 5 Δεκεμβρίου του 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της O JOGO έπειτα από μία συνάντηση που έγινε ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον Άλβες ελήφθη αυτή η απόφαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προέκυψαν διαφωνίες των δύο πλευρών και ενώ στέκεται και στο ότι ο Άλβες είχε αποχωρήσει από την Εστορίλ για τον ίδιο λόγο. Επί του ρεπορτάζ προκύπτει πάντως ότι μαζί με τον Άλβες αποχωρούν και 2 συνεργάτες του. Από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πώς ο Πέδρο Άλβες αποτελεί παρελθόν και τη θέση του παίρνει ο Κοβάσεβιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα