Πήγαμε στο On Energy Hub στο ΟΑΚΑ και είναι μία εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Νατάσσα Σχοινά
onenergyhub
Ντύσου αθλητικά και τρέξε να δοκιμάσεις τα Cloudmonster 2.

Πώς σε βρήκε το πρωί του Σαββάτου; Εμάς, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, όχι όμως για ένα «απλό» τρέξιμο, αλλά για να ζήσουμε τη σούπερ εμπειρία ενός Hub, το οποίο απολαύσαμε σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα θέλουμε να ξαναδούμε στο μέλλον: το Energy Hub της On.

onenergyhub

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το On Energy Hub ξεκίνησε χτες (Παρασκευή, 1/3) και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο (Κυριακή 3/3). Κάθε μία από αυτές τις μέρες είναι αφιερωμένη στο τρέξιμο, στην ενέργεια, στην ψυχαγωγία και γενικά σε μία proactive φιλοσοφία που σου αναζωογονεί την καθημερινότητα.

Σήμερα, συγκεκριμένα, το πρόγραμμα είχε πολλά για τους παρευρισκόμενους. Φτάνοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της On και, αφού απολαύσαμε πρωινό καφέ και σνακ που προσφέρει η ελβετική εταιρεία στο εσωτερικό του, μάθαμε τα πάντα για τον μεγάλο «σταρ» του γεγονότος, που δεν είναι άλλος από το Cloudmonster 2 (σ.σ. η νέα γενιά του πρώτου μοντέλου που είχε παρουσιαστεί το 2020), τα οποία και φορέσαμε για να ζήσουμε το Hub όπως έπρεπε (και όπως θα το κάνεις κι εσύ πηγαίνοντας).

cloudmonster2

Το Cloudmonster 2 δεν απέχει πολύ από τον προκάτοχό του εμφανισιακά, αλλά έχει υιοθετήσει κάποιες σημαντικές αλλαγές. Είναι λίγο πιο ψηλό, κάτι που του δίνει αυτήν τη χαρακτηριστική του αέρινη αίσθηση, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας και αυτό μπορείς κατευθείαν να το αντιληφθείς φορώντας το και κάνοντας ένα σύντομο run.

Εμείς φυσικά το φορέσαμε, το περπατήσαμε, το τρέξαμε και, ναι, όλα όσα υπόσχονται οι δημιουργοί του δεν είναι μόνο υποσχέσεις. Η εταιρεία και το παπούτσι κάνουν τα λόγια τους πράξη. Νιώσαμε τη στήριξη στα πέλματα των ποδιών και η αλήθεια είναι πως φανταζόμαστε τα Cloudmonster 2, όχι μόνο για τρέξιμο στο ΟΑΚΑ αλλά και για καθημερινές εμφανίσεις, αφού κάνουν και το ίδιο το περπάτημα σούπερ ξεκούραστο, προσφέροντας πολύ στυλ στην εμφάνισή σου.

Με τέτοια παπούτσια να μην τρέξεις, δεν υπάρχει περίπτωση, γι’ αυτό και στα πλαίσια του Hub διοργανώθηκε Energy run 1km & Beat your PB 4km. Ωστόσο, όσοι δεν ήταν σε running mood, μπορούσαν να λάβουν μέρος σε μάθημα χορού και να δοκιμάσουν με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο τα παπούτσια.

Η συνέχεια είχε Relaxation Yoga στην αψίδα του ΟΑΚΑ, για να χαλαρώσει το σώμα (σ.σ. με τέλεια θέα) και έπειτα είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ένα Open Talk με λάτρεις του τρεξίματος -και όχι μόνο-.

Δες εδώ τη σημερινή εμπειρία:

@gazzetta.gr 👟🇨🇭 Οn energy Hub: Τρεις μέρες με συναρπαστικά activations και την ευκαιρία να δοκιμάσεις το νέο go to running shoe του ελβετικού brand! #DreamOn #Cloudmonster2 ♬ 1901 - Phoenix

Για όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα που έρχονται και θα δεις αναλυτικά στο πρόγραμμα, δεν πρέπει να χάσεις το On Energy Hub. Ακόμα η μέρα δεν έχει τελειώσει, αφού από τις 18.00 έως και τις 21.00 το πρόγραμμα είχε κι άλλο Energy Run, Dance Class αλλά και ακολούθησε Party & Drinks. Πόσο πιο τέλειο να γίνει πια το Σάββατό σου;

Stay Tuned στο TikTok του Gazzetta γιατί έρχονται πολλά περισσότερα για όσα συνέβησαν σήμερα.

Μάθε περισσότερα σε:

Facebook

Instagram

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα