Ολυμπιακός: Με Κίνι η ιστορική εντεκάδα κόντρα στην Άστον Βίλα

Κινι

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τον Κίνι στην εντεκάδα στη ρεβάνς κόντρα στην Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού πήρε τις τελικές του αποφάσεις ως προς την 11άδα για τον ιστορικό ημιτελικό με την Αστον Βίλα στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα των Πειραιωτών με την Αστον Βίλα. Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται ο Κίνι αντί του τραυματία Ορτέγα και με δεδομένο ότι ο Ρίτσαρντς δεν ήταν στο 100%.

Η διάταξη του Ολυμπιακού για το ιστορικό 2ο ματς των ημιτελικών με την Αστον Βίλα για το Conference League στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο: Τζολάκης στο τέρμα, άμυνα με Κίνι - Ρέτσο, Κάρμο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε - Ιμπόρα και Τσικίνιο και μπροστά τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Καμπί.

Εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Ορτέγα ενώ στον πάγκο δεν είναι ούτε ο Ρίτσαρντς. Ως εφεδρικός αριστερός μπακ υπάρχει ο Αποστολόπουλος. Οι αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ορτα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδροπουλος, Μασούρας, Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Αποστολόπουλος, Πρεκατές και Ντόι.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα