Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γιακουμάκη στην Κρουζ Αζούλ και το μοναδικό «αγκάθι»

Newsroom
Ο Γιακουμάκης πήρε ξανά το... όπλο του και διαπρέπει στις ΗΠΑ

bet365

Σε Μεξικό και ΗΠΑ θεωρούν πως η Κρουζ Αζούλ θα ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη από την Ατλάντα, καθώς απομένει, σύμφωνα με τον εκεί Τύπο, ένα ζήτημα να διευθετηθεί.

Τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ προβάρει πλέον ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς η Ατλάντα που ανήκει ο Ελληνας επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική της συμφωνία με την ομάδα του Μεξικό.

Οπως τονίζεται από τα εκεί media το deal έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένει να διευθετηθεί ο τρόπος αποπληρωμής ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τύπο στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής:

*Το ύψος της μεταγραφής θα «κλείσει» στα 9,2 με 9,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 8,7 εκατομμύρια ευρώ. Η απόκλιση των 300.000 αντιστοιχεί σε διάφορα μπόνους.

Γιακουμάκης έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του που θα έχει τετραετή διάρκεια και θα εκπνέει το 2028.

Το μόνο «αγκάθι» που φέρεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως η πλευρά της Ατλάντα ζητά από την Κρουζ Αζούλ να της καταβληθεί άμεσα τουλάχιστον το 50% των χρημάτων, ενώ εκείνη της δεύτερης επιθυμεί να πάει λίγο πιο… πίσω το σχετικό χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Μεξικό θεωρούν πως το παραπάνω ζήτημα δεν θα αποτελέσει «τροχοπέδη» ώστε να γίνει η μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα