Παναθηναϊκός: Οι τρεις του άξονα που θέλουν να μπουν στο... μάτι του Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Οι τρεις του άξονα που θέλουν να μπουν στο... μάτι του Αλόνσο

O Γιώργος Νίκας

bet365

Ένις Τσοκάι, Αλεσίς Τρουιγιέ και Γιώργος Νίκας θα έχουν αυτό το δεκαπενθήμερο στην Αυστρία την ευκαιρία να κερδίσουν τον Ουρουγουανό προπονητή και μια θέση στο ρόστερ. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Η έλευση ενός νέου προπονητή σε έναν σύλλογο μπορεί να ανοίξει την πόρτα μίας δεύτερης ευκαιρίας σε ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν υπολογίζονταν.

Έχει συμβεί κατά το παρελθόν παίκτες που βρίσκονταν στην πόρτα της εξόδου, μέσα από μία προετοιμασία να αλλάζουν τα δεδομένα και να βρίσκονται στο προσκήνιο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του νέου τεχνικού με την εικόνα τους.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού σε αυτή την προετοιμασία στην Αυστρία υπάρχουν 2+1 χαφ που διαχειρίζονται αυτό το καμπ ως μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μπουν στο... μάτι του Ντιέγκο Αλόνσο και να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Ποιοί είναι αυτοί;

Ο Αλεσίς Τρουιγιέ, ο Ένις Τσοκάι και ο Γιώργος Νίκας. Μία τριπλέτα που πέρσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Βόλο, Όσιγιεκ και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Ο Τρουιγιέ μπαίνει στη τρίτη του σεζόν στο Τριφύλλι. Στη πρώτη τραυματίστηκε σοβαρά νωρίς και έμεινε εκτός, πέρσι δεν κατάφερε να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πήγε στον Βόλο, εκεί όπου έκανε 26 συμμετοχές με 1 γκολ.

Ο Τσοκάι στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε στην Όσιγιεκ όπου έπαιξε σε 15 αγώνες ενώ στο προηγούμενο διάστημα(2023/2024) ήταν εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς ενώ την πρώτη χρονιά ήταν κομμάτι του rotation.

Σε αυτή την κατηγορία αλλά με διαφορετικές συνθήκες βρίσκεται και ο Νίκας.

Αποκτήθηκε πέρσι από τον Λεβαδειακό, έμεινε στη Βοιωτία ως δανεικός και στη πρώτη του προετοιμασία στο Τριφύλλι θέλει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Με 25 συμμετοχές 8 γκολ και 3 ασίστ, ολοκλήρωσε ακόμη μία πολύ καλή χρονιά στη Βοιωτία και αναζητά, πλέον, την καθιέρωση σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός.

Στη παραπάνω εξίσωση θα μπορούσε να είναι και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αλλά συμμετέχει στο Euro2024 με την Ουγγαρία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα