EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Καμπανάκι» Σάουθγκεϊτ για την πρόκριση στους «8»

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Καμπανάκι» Σάουθγκεϊτ για την πρόκριση στους «8»

Newsroom
EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Καμπανάκι» Σάουθγκεϊτ για την πρόκριση στους «8»

bet365

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Σλοβενία και την πρόκριση της ομάδας στους «16» του EURO 2024 έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τα Τρία Λιοντάρια.

O Γκάρεθ Σάουγκεϊτ μετά την ισοπαλία της Αγγλίας κόντρα στη Σλοβενία που τους εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του EURO 2024 στάθηκε στην ανάγκη της ομάδας του να βελτιωθεί, αν θέλει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η ομάδα των Τριών Λιονταριών δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της στο EURO 2024 και ο προπονητής τους σε δηλώσεις του τόνισε πως καταλαβαίνει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τις εμφανίσεις της ομάδας του: «Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε όμως την σκληρή δουλειά, γιατί δεν σκοράρουμε όσο θα θέλαμε. Είχαμε την πειθαρχία για να μην δεχθούμε γκολ, κάτι που σήμαινε ότι θα τερματίζαμε στην κορυφή του ομίλου. Καταλαβαίνω κάποιες από τις αντιδράσεις, αλλά είναι περίεργο το περιβάλλον.

Θέλαμε να νικήσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνισή μας. Με τις αλλαγές που κάναμε, ήμασταν πιο επικίνδυνοι, αλλά πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε»

Ακόμη μίλησε για την βελτίωση που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο τουρνουά: «Τώρα, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πήραμε την πρωτιά στον όμιλο και αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος. Όποιον και να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια, θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε βλέποντας σε ποια πλευρά του bracket βρισκόμαστε».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα