Ουκρανία - Βέλγιο, Video: Το τρομερό κορεό των Ουκρανών που είναι φτιαγμένο από φωτογραφίες 182 νεκρών στρατιωτών

οΥΚΡΑΝΙΑ
Οπαδοί της Ουκρανίας δημιούργησαν ένα τρομερό κορεό στην αναμέτρηση με το Βέλγιο, το οποίο αποτελούταν από 182 φωτογραφίες νεκρών στρατιωτών.

Στη φάση των Ομίλων σταμάτησε το «ταξίδι» της Ουκρανίας στο EURO 2024. Η ομάδα του Ρεμπρόφ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλίαμε το Βέλγιο και από τη στιγμή που υστερεί στην τετραπλή ισοβαθμία του 5ου Group έμεινε εκτός διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του ματς οι οπαδοί της Ουκρανίας σήκωσαν ένα τρομερό κορεό που αποτελούταν από 182 φωτογραφίες νεκρών στρατιωτών στον πόλεμο με τη Ρωσία, που δημιουργήθηκε με τη χρήση AI και σχημάτισε την εικόνα του νεαρού στρατιώτη και φιλάθλου Νάζαρι Χρίντσεβιτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο μέτωπο.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα