Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Θύμα ληστών ο Ζίκο στο Παρίσι, τού απέσπασαν αντικείμενα αξίας 500.000 ευρώ

Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Θύμα ληστών ο Ζίκο στο Παρίσι, τού απέσπασαν αντικείμενα αξίας 500.000 ευρώ

bet365

Σύμφωνα με τη «Le Parisien» ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ζίκο έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι την Πέμπτη (25/07).

Μετά το ρολόι του διεθνούς Αργεντινού άσου Τιάγκο Αλμάντα, το ρολόι του θρύλου της Βραζιλίας Ζίκο -μέλος της αποστολής της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες- εκλάπη στο Παρίσι εχθές Πέμπτη (25/07) μέσα από το ταξίδι στο οποίο βρισκόταν.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, ο θρύλος της Φλαμένγκο έφυγε από το ξενοδοχείο του στο 19ο διαμέρισμα με ταξί, εναπόθεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου έναν χαρτοφύλακα που περιείχε ένα ρολόι Rolex, διαμάντια και δεσμίδες χαρτονομισμάτων, ένα άτομο πλησίασε τον οδηγό του ταξί για να του αποσπάσει την προσοχή, ενώ ένα δεύτερο άτομο εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να κλέψει τον χαρτοφύλακα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Παρισιού, η ζημιά υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο περιεχόμενο του χαρτοφύλακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία Νέα