Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Ντουντουνάκη: «Πιστεύω ότι ήταν στις δυνατότητες μου να περάσω και να πάω παρακάτω»

Newsroom
Η Άννα Ντουντουνάκη

bet365

Η Άννα Ντουντουνάκη πάλεψε για την πρόκριση στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί. Μιλώντας μετά τον αποκλεισμό της τόνισε ότι περίμενε περισσότερα, ούσα εμφανώς απογοητευμένη από την απόδοσή της.

Η Άννα Ντουντουνάκη δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στην 16αδα των 100 μέτρων πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και συνάμα να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Η αθλήτρια, η οποία ανήκει στην Team Future της Bwin, τερμάτισε έβδομη στην τρίτη προκριματική σειρά με 58.14 και βγήκε 19η στη συνολική προκριματική σειρά. Η αθλήτρια μίλησε μετά τον αποκλεισμό της, τονίζοντας πως ήταν μια δύσκολη περίοδος για αυτή, έχοντας δουλέψει για πολύ περισσότερα πράγματα.

«Δεν είμαι ικανοποιημένη, είχα δουλέψει παρά πολύ αλλά δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ήταν στις δυνατότητες μου να περάσω και να πάω παρακάτω.
Σίγουρα, είχα δουλέψει για πολύ περισσότερα πράγματα. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση η φετινή χρόνια, τραυματίστηκα. Πίστευα ότι ήμουν έτοιμη»
δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τον αποκλεισμό της.

Eπιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα