Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: H Τελτσίδου έμαθε το μονοπάτι της στον δρόμο για το μετάλλιο

Newsroom
teltsidou

bet365

Η κλήρωση για την Ελισάβετ Τελτσίδου στα -70 κιλά στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

H Ελισάβετ Τελτσίδου βρίσκεται στο Παρίσι με ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες στα -70κ. στο τζούντο, με την 28χρονη τζουντόκα να μαθαίνει την κλήρωσή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα παιχνίδια στην κατηγορία της θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Η Τελτσίδου που είναι Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, πέρασε bye στον 1ο γύρο και στη φάση των «16» η αντίπαλός της θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στην Γκαμπριέλα Βίλεμς από το Βέλγιο (Νο.21) και τη Μαρία Πέρεζ από το Πουέρτο Ρίκο (Ν0.14).

Εφόσον πάρει τη νίκη, πιθανή αντίπαλός της στα προημιτελικά μπορεί να είναι η 30χρονη Γερμανίδα, Μίριαμ Μπουτκερέιτ, Νο.8 στο ράνκινγκ, νικήτρια φέτος στο Grand Slam των Παρισίων.

Στον ημιτελικό στις πιθανές αντιπάλους της είναι η αυστριακή Μιχαέλα Πόλερς (Νο.3), που ήταν 2η στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και η Γαλλίδα, Μαρί-Εβέ Γκαϊέ, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Τόκιο το 2019.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα