Ολυμπιακός: Με τους «μικρούς» και χωρίς τον Ρέτσο κόντρα στον Βόλο

Ολυμπιακός: Με τους «μικρούς» και χωρίς τον Ρέτσο κόντρα στον Βόλο

Νότης Χάλαρης
οσφπ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο, έχοντας μέσα τέσσερις παίκτες της Κ19.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο (17/08, στις 20:00) και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε εκτός αποστολή, όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, λόγω τραυματισμού ενώ ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τους τέσσερις από τους πέντε παίκτες της Κ19 που είχε μαζί στην προετοιμασία (εκτός έμεινε ο Παπακανέλλος).

Αναλυτικά: Άμπι, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Μαρτίνς, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Έσε, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Πιρόλα, Ελ Καμπί

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα