Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/08) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea μέσω VAR κι όλες οι μεταγραφικές εξελίξεις για τους «μεγάλους» στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Πιστόλια του κουτιού! Με δύο εκτελέσεις μέσα από την περιοχή. Τα νέα αποκτήματα της ερυθρόλευκης επίθεσης έδωσαν τη λύση. Συμφωνία με Ολιβέιρα ο Παναθηναϊκός, στροφή στο ματς με Λανς. ΟΦΗ: Αποχή οι σύνδεσμοι. Εθνική: Χωρίς εκπλήξεις. Εφυγε ο Έρικσον. Ρωσικές σειρήνες για Λιβάι Γκαρσία.

Live Sport: Τελική ευθεία για Ντουά στην ΑΕΚ. Ανακούφιση από το VAR για Ολυμπιακό που νίκησε 2-1 την Athens Kallithea! Stand by ο Παναθηναϊκός για Ολιβέιρα. Πολύ κοντά σε Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ. Πρώτες κλήσεις για Γιοβάνοβιτς, ρελάνς Αρη με Μορόν, με σαγιονάρα ο Φαλ στην πρώτη του.

Φως των Σπορ: Νίκη χωρίς καλή θέα. Ο Ολυμπιακός 2-1 την εξαιρετική Καλλιθέα ε λυτρωτή Γιάρεμτσουκ. Ανακοινώνει Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ, εόξασαν δουλειά οι ερυθρόλευκοι στο μπάσκετ, παγκόσμια συγκίνηση για τον Ερικσον.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κάτι του λείπει! Μπαμ με γκολάρα ο Βέλντε, αλλά δεν είχε συνέχεια. Ποντένσε ζήτησε πάλι ο κόσμος. Εδωσε δικαιώματα ο Ολυμπιακός στο 2-1, ο Γιάρεμτσουκ το γκολ της νίκης, ντεμπούτο Γκαρθία. Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα: Εντείνεται η προσπάθεια για Ποντένσε, επαφή Ολυμπιακού με Φορτούνη - αύριο ξεκαθαρίζει αν θα υπογράψει στην Αραβία. Αρνητική η Μπράγκα σε νέα κρούση για Όρτα, συζητήσεις για Γουίλιαν.

Ώρα των Σπορ: Πιέζει για να τελειώνει τον Ντουά η ΑΕΚ. Θέλει να κλείσει το επόμενο 24ώρο τον Ελβετό στράικερ. Συγκινητικός αποχαιρετισμός Αλμέιδα σε Ερικσον. Τα 6 γκολ του Μουκουντί. Με... θαύμα έγινε γκολ το οφσάιντ του Ολυμπιακού και νίκησε 2-1 την Καλλιθέα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα