Σακοράφα: Άνοιξε τον χορό των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ

Newsroom
Η Σοφία Σακοράφα

bet365

Η Σοφία Σακοράφα κατέθεσε κι επίσημα την υποψηφιότητά της εν όψει της εκλογικής διαδικασίας για ανάδειξη νέα διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ.

Σε ρυθμούς εκλογών μπαίνει επίσημα και ο ΣΕΓΑΣ, με τη Σοφία Σακοφάφα να καταθέτει πρώτη την υποψηφιότητά της εν όψει της γενικής συνέλευσης της 28ης και 29ης Σεπτεμβρίου, από όπου θα προκύψει και η νέα διοίκηση στην αρχαιοτέρα των Ομσπονδιών.

Η νυν πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κατέθεσε εγγράφως την πρόθεσή της να διεκδικήσει μια νέα θητεία, η υποψηφιότητά της πρωτοκολλήθηκε και είναι και επίσημα η πρώτη που διεκδικεί την προτίμηση των σωματείων στην επερχόμενη γενική συνέλευση στην Αθήνα.

Σε δήλωσή της με αφορμή την επικείμενη εκλογική διαδικασία η Σοφία Σακοράφα είπε τα εξής: «Από τη συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων και των ανθρώπων του στίβου εισπράττω την πεποίθησή τους ότι με τη μέχρι σήμερα θητεία μου στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έχω τιμήσει την εμπιστοσύνη τους και ότι το έργο μας την τελευταία τριετία έθεσε σε νέες, πιο στέρεες, βάσεις το μέλλον του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού.

Αυτή η προσπάθεια αναδιοργάνωσης – που δεν είναι, βέβαια, μόνο δική μου αλλά απαιτούσε και απαιτεί την ενεργοποίηση και συμμετοχή πολλών ανθρώπων – πρέπει, σε αυτή τη φάση, να έχει συνέχεια, ακριβώς για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ευταξίας, ευρυθμίας, ανάπτυξης και διαφάνειας στο σύστημα οργάνωσης του κλασικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Με αίσθηση ευθύνης, λοιπόν, κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για τη θέση της προέδρου, για τις επικείμενες Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας.

Είμαι πεπεισμένη ότι η οικογένεια του ελληνικού στίβου μπορεί να πετύχει πολλά όταν είναι ενωμένη με βάση αρχές και αξίες. Είναι υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό στην τροχιά προόδου που βρίσκεται σήμερα. Και είμαι σίγουρη ότι με την αρωγή όλων των υγιών δυνάμεων του στίβου, θα υλοποιήσουμε και πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για το αγαπημένο μας άθλημα».

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 17η Σεπτεμβρίου 2024.

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα