Basketball 3x3 «Beach Hoops»: Έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου στο Varkiza Resort

Newsroom
3x3
Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στη διοργάνωση Basketball 3x3 "Beach Hoops", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Enso Sports Club στην παραλιακή εγκατάσταση του Varkiza Resort.

Η διοργάνωση αυτή εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τα τουρνουά 3x3, καθώς το Enso Sports Club αποτελεί την πρώτη μόνιμη και υψηλού επιπέδου εγκατάσταση που φιλοξενεί συστηματικά αγώνες μπάσκετ 3x3. Πρόκειται για έναν χώρο σχεδιασμένο για να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε αθλητές και θεατές, με όλες τις απαραίτητες υποδομές για την άρτια διεξαγωγή των τουρνουά.

Η διοργάνωση "Beach Hoops" θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου και θα επαναλαμβάνεται το πρώτο σαββατοκύριακο κάθε μήνα, προσφέροντας μια σταθερή και δυναμική πλατφόρμα για τους λάτρεις του μπάσκετ 3x3. Οι αγώνες θα διεξάγονται στο επίσημο και πιστοποιημένο γήπεδο 3x3 του Enso Sports Club, τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής. Ο φωτισμένος χώρος της εγκατάστασης μας επιτρέπει τη διεξαγωγή των αγώνων υπό ιδανικές συνθήκες, χωρίς την επιβάρυνση από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας.

basketball

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, με τους νικητές κάθε κατηγορίας να λαμβάνουν μοναδικά δώρα από τους χορηγούς μας. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή και να υπογράψουν το έντυπο απαλλαγής ευθύνης πριν από τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Σε περίπτωση ανήλικων αθλητών, το έντυπο απαλλαγής θα πρέπει να υπογραφεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα που τους συνοδεύει.

Σας περιμένουμε να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής αθλητικής εμπειρίας, που υπόσχεται να συνδυάσει τη χαρά του αθλητισμού με τη μαγεία της παραλίας. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη δράση και τον ανταγωνισμό του μπάσκετ 3x3, σε έναν χώρο που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών αθλητών.

Σας περιμένουμε όλους στο Enso Sports Club για ένα αξέχαστο αθλητικό Σαββατοκύριακο!

Enso Sports Club

Varkiza Resort

Για πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://fortiussports.gr/ ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6955481474 / 6944474227
Email : [email protected]

Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα: ΕΔΩ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα