Καραπαπάς για την ΑΕΚ: «Αντί για 0-0 και με παίκτη λιγότερο ξεκινάνε στο β' μέρος με 1-0 και με 11, εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιό είναι;»

Ο Καραπαπάς

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με δύο Insta Stories του στάθηκε στη διαιτησία στο ΑΕΚ - Βόλος το βράδυ της Δευτέρας.

Στο πρώτο Insta Story ανέβασε φωτογραφία από το 1-0 του Πιερό (στο ΑΕΚ - Βόλος) κάνοντας λόγο για φάουλ του που δεν δόθηκε από τον ρέφερι Φωτιά και τον VAR Παπαδόπουλο. Στο 2ο Insta Story του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς σχολίασε μεταξύ άλλων: «Στο 22' αντί να ακυρωθεί το γκολ και να πάρει κίτρινη ο επιθετικός της ΑΕΚ μετράει ένα αντικανονικό γκολ. Αντί να φορτωθεί κίτρινη ο Σιμάνσκι για τις αγκωνιές ξανά play από τον διαιτητή. Και στο τέλος του ημιχρόνου ο επιθετικός της ΑΕΚ κάνει λαβή σούμο και γονατιά για κόκκινη απευθείας αλλά ο Φωτιάς δίνει κίτρινη.

Αν είχε πάρει την πρώτη θα ήταν κόκκινη. Αλλά δεν χρειαζόταν η πρώτη. Είναι ξεκάθαρη κόκκινη η φάση. Και τον φωνάζει ο VAR να εξετάσει κόκκινη. Το βλέπει το... σούμο και αποφασίζει να σφυρίξει... λήξη ημιχρόνου! Αντί δηλαδή να είναι 0-0 και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο ξεκινάνε το β' ημίχρονο με 1-0 και 11 παίκτες. Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα