Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/09) στο Gazzetta

Newsroom
δ

bet365

Η μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ στην Πόλη και ο Ολυμπιακός που «τρέχει» τα μεταγραφικά πριν από τη μάχη με τη Λιόν στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Γυρίζει ο διακόπτης! Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και να δείξει στη Λιόν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Τελικά χωρίς Μασούρα οι Πειραιώτες στη Γαλλία. Στην αποστολή θα είναι και τρεις μικροί: Κωστούλας, Μουζακίτης και Μπάκουλας.

Live Sport: Κλείνει Ουνάς, κοντά σε Γιαζίτσι. Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Αλγερινό εξτρέμ και σύμφωνα με τους Τούρκους αγκαλιάζει και τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. ΠΑΟΚΑΡΑ είσα, μπορείς!

Φως των Σπορ: Φέρνει Ουνάς! Όλα έτοιμα για τον 27χρονο Αλγερινό εξτρέμ. Το restart στην καριέρα του ψάχνει ο πρώην άσος της Νάπολι. Τελείωσε την περσινή σεζόν στην β' ομάδα των «λιλουά» και έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ναι ο Ουνάς, φουλ και για Γιαζίτσι! Έτοιμος να έρθει ο «υδραυλικός» εξτρέμ! Συνεχείς επαφές για την υπογραφή του Τούρκου διεθνή πλέι μέικερ!

Ώρα των Σπορ: Όλη η ΑΕΚ μια γροθιά για τη νίκη! Προς εξαφάνιση τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Παίκτες και Ματίας διψασμένοι για το τρίποντο στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας. Μόνο ο Λιβάι δεδομένα απών από τη μεγάλη μάχη της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα