Επιστρέφουν για 12η χρονιά οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Newsroom
s
Λάβετε μέρος στην κορυφαία αθλητική γιορτή της χρονιάς!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές για την κορυφαία αθλητική γιορτή της χρονιάς, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως 13 Οκτωβρίου!

Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτό το αξέχαστο τριήμερο!

Η διοργάνωση αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευση στον θεσμό του Εργασιακού Αθλητισμού τόσο από τον Οργανισμό όσο και από τις εταιρίες και τους αθλητές τους, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του ηθικού των εργαζομένων τους σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον καθώς και στη βελτίωση του εργασιακού κλίματος.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΕΔΏ

🔸 Athens Company Run / Run4D

🔸 Basketball 5x5

🔸 Basketball 3x3

🔸 Beach Volleyball 2x2

🔸 Beach Volleyball 3x3

🔸 Bowling

🔸 Chess

🔸 Darts

🔸 Padel

🔸 Petanque

🔸 Soccer 6X6

🔸 Swimming

🔸 Table Tennis

🔸 Tennis

Run for Diversity

Το Run 4 Diversity, με επικεφαλής τη Γαλλική Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού, συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βασίζεται σε ένα εθνικό πιλοτικό πρόγραμμα που διεξήχθη το 2014.

  • Είναι ένας αγώνας που διεξάγεται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε κάθε περιοχή της Γαλλίας και της Ευρώπης, με στόχο να φέρει δυναμισμό και άθληση στο χώρο εργασίας.
  • Η εταιρική κοινωνική ευθύνη και το Run 4 Diversity μοιράζονται ένα κοινό θεμέλιο αξιών: κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη, ίσες ευκαιρίες και φιλικότητα.

Ανταποκρίνεται στην προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ένταξη της διαφορετικότητα σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και του αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τέσσερις βασικές τάσεις:

Διαφορετικότητα: Συμπερίληψη ανθρώπων με ποικίλα κοινωνικά και εθνοτικά υπόβαθρα, καθώς και διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς και ταυτότητες φύλου.
Ένταξη: Διασφάλιση ισότιμης συμμετοχής όλων των ατόμων στην κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς.
Ισότητα: Παροχή ίσων δικαιωμάτων, ευκαιριών και καθεστώτος σε όλους τους ανθρώπους.
Συνοχή: Ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών μιας κοινωνικής ομάδας, προάγοντας την ενότητα και την αλληλεγγύη.

Το Run 4 Diversity είναι ανοιχτό σε όλους

Λάβετε μέρος!

  • Φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα (Run For Diversity -Greece - 1st Edition), στις 12 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού, παράλληλα με τους 12ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού.
  • Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας, έχοντας την υποστήριξη της Γαλλικής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού(FFSE).

Ηλικιακές Κατηγορίες: Άνδρες – Γυναίκες από 6 ετών+
• 3 χλμ. - Περπάτημα ατομικά (Solo)
• 6 χλμ. - Tρέξιμο ατομικά σε ζευγάρι (Duos).

Υπάρχουν 3 τύποι ζευγαριών:

  • Διαγενεακοί (με διαφορά ηλικίας ή διαφορά στην ιεραρχία ή στη διάρκεια
  • εργασίας στην εταιρία)
  • Μικτοί(με διαφορά φύλου)
  • Συμπερίληψης (ένα άτομο με ειδικές ανάγκες και ένας συνοδός)
φ
Κύριες Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Εθνικό Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού

  • Αυτός ο επιβλητικός χώρος, κατασκευασμένος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
  • Το κέντρο αυτό διαθέτει πληθώρα αθλητικών εγκαταστάσεων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Από γήπεδα ποδοσφαίρου έως γήπεδα τέννις, πισίνα υψηλών προδιαγραφών κ.α. παρέχει τις κατάλληλες υποδομές για τη διοργάνωση άρτιων αθλητικών δραστηριοτήτων σε κορυφαίο επίπεδο.
  • Το Ολυμπιακό Χωριό είναι μια πηγή υπερηφάνειας για τη χώρα, καθώς και ένα ισχυρό σύμβολο της αθλητικής μας κληρονομιάς. Έχει αποσπάσει παγκόσμια αναγνώριση για την υποδειγματική φιλοξενία και τον πρωτότυπο τρόπο λειτουργίας του.

Προσβλέπουμε με ενθουσιασμό στη διοργάνωση των Αγώνων σε αυτόν τον εξαίρετο χώρο, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα περιβάλλον που αποπνέει αθλητικό πνεύμα και ιστορία!

📍Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού

Athens Company Run,Run for Diversity,Basketball 5X5, Basketball 3X3, Chess, Petanque, Table tennis, Tennis, Swimming.

📍 Renti Arena Soccer Club

Soccer 6x6

📍Strike Bowling Center

Bowling

📍 Game on Darts Club

Darts

📍 Athens Beach Center

Beach Volleyball

📍 Seven Sports Club

Padel

υθ,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα