Αλ Ιτιχάντ - Αλ Καλίτζ 4-1: Ανατροπή με Μπενζεμά απέναντι σε Φορτούνη, Δώνη και Κουρμπέλη

Αλ Ιτιχάντ - Αλ Καλίτζ 4-1: Ανατροπή με Μπενζεμά απέναντι σε Φορτούνη, Δώνη και Κουρμπέλη

Newsroom
Μπενζεμά

bet365

Η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε της Αλ Καλίτζ των Δώνη, Φορτούνη και Κουρμπλελη με ανατροπή και τεσσάρα (4-1), με τον Μπενζεμά να υπογράφει την αναμέτρηση με γκολ και ασίστ.

Η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη γνώρισε την ήττα από την Αλ Ιτιχάντ 4-1 του Καρίμ Μπενζεμά και του Μάριου Μιτάι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η ομάδα του Δώνη, με βασικούς τους Φορτούνη και Κουρμπέλη, προηγήθηκε με γκολ του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ, στο 5ο λεπτό. Ωστόσο, η Αλ Ιτιχάντ κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τους Τίγρεις στο 49ο λεπτό, ενώ ο Αουάρ διπλασίασε τα τέρματα στο 56ο λεπτό. Το σκορ ανέβασε σε 3-1 ο Μπερχβάιν στο 68ο λεπτό, ενώ το τελευταίο γκολ σκόραρε ο Αλ Γκαμντί στις καθυστερήσεις του αγώνα από ασίστ του Μπενζεμά (90 +5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα