Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για το διπλό-ανάσα κόντρα στη Μπόρατς, ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη απέναντι στη Μπράγκα.

Sport Day: Όπως πέρυσι! Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπράγκα στο «πυρακτωμένο» Καραϊσκάκη. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός, στα πρότυπα της ομάδας που σήκωσε το Conference.

Live Sport: Πίεση έχεις, μπορείς; Ο Ντιέγκο Αλόνσο χαρακτήρισε την κατάσταση «φίλη» του, όμως πρέπει απόψε να αποδείξει κόντρα στη Μπόρατς ότι ο Παναθηναϊκός του δύναται να πάρει διπλό-ανάσα στην πρεμιέρα του στο Conference League.

Φως των Σπορ: Σκληρή μάχη, όλοι τσιτωμένοι στον Ολυμπιακό για το αποψινό ματς με την Μπράγκα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κάτι... ψήνει. Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον προκάτοχό του, Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Θρύλος υποδέχεται στο φλεγόμενο γήπεδο «Καραϊσκάκη» την αήττητη εκτός έδρας πορτογαλική ομάδα, θέλει να ρεφάρει για την ήττα από τη Λιόν και να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Ώρα των Σπορ: Από τη Δεκέλειας. Η ΑΕΚ έχει μόλις μία ήττα σε 43 αγώνες. Κλείνει δύο χρόνια από τον πρώτο της αγώνα στην «Αγία Σοφία» με τον Ιωνικό, και η «'Ωρα» κάνει τον απολογισμό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα