Γιάννης Βρούτσης: Στην Πορτογαλία για τη 18η Διάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης

Newsroom
Γιάννης Βρούτσης: Στην Πορτογαλία για τη 18η Διάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης

bet365

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, βρίσκεται στην Πορτογαλία, για την 18η Διάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο Γιάννης Βρούτσης, υπό την ιδιότητά του ως αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, βρίσκεται στην Πορτογαλία για να λάβει μέρος στη 18η Διάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το θέμα το οποίο πρόκειται να συζητηθεί είναι «Κυβερνήσεις και Διακυβέρνηση στον Αθλητισμό: Υποστήριξη μιας νέας προσέγγισης για να ανταποκρίνεται στην κοινωνική του σημασία». Σκοπός είναι το να λυθούν κομβικά ζητήματα που αφορούν τον αθλητικό χώρο, όπως η χρηστή και συνεργατική διακυβέρνηση, η διαφάνεια, η ισότητα των φύλων, η διπλή καριέρα (αθλητική και επαγγελματική ζωή), καθώς και η ενίσχυση της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Επιπλέον, θα εορταστεί η 10η επέτειος της Σύμβασης Μacolin, ενάντια στη χειραγώγηση αθλητικών αγώνων, ενώ θα παρουσιαστεί η Έκθεση «Πρωτοπόρες Γυναίκες στα σπορ». Επιπλέον, θα συζητηθούν πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στις προοπτικές που έχουν οι νέοι στον χώρο του αθλητισμού.

Μαζί με τον αναπληρωτή Υπουργό βρίσκονται ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού (και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης Μacolin του Συμβουλίου της Ευρώπης), Γιώργος Μαυρωτάς και ο διοικητής του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ), Γρηγόρης Λέων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα