Έρχεται το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τροχοσανίδας-Skateboard

Newsroom
g
Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τροχοσανίδας είναι γεγονός.

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι θα μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για το Skateboarding. Στις 12 Οκτωβρίου θα λάβουν χώρα οι προκριματικές σειρές, ενώ την επόμενη (Κυριακή 13 Οκτωβρίου) οι προκριθέντες θα αγωνιστούν για την τελική κατάταξη που θα αναδείξει τους πρωταθλητές της σεζόν 2024-25.

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου. Η διοργάνωση, έχοντας καθιερωθεί πλέον ως το επίσημο ραντεβού της Skateboarding κοινότητας, θα συγκεντρώσει αθλητές απ’ όλους τους συλλόγους της Ελλάδας, προσφέροντας τους μια μοναδική ευκαιρία να διαγωνιστούν, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και βεβαίως, να διασκεδάσουν πάνω στην τροχοσανίδα. Παράλληλα, θα ενισχυθεί το αίσθημα της συνεργασία και της φιλίας.

f
1ος Nικητής στη κατηγορία αγόρια 14-18

Αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, θα συμμετάσχουν στους αγώνες, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές δεξιότητες. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους καλύτερους skateboarders της Ελλάδας να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους σε εντυπωσιακά κόλπα και τεχνικές, μέσα από μια σειρά διαγωνιστικών δοκιμασιών που αναδεικνύουν το άθλημα και τη κουλτούρα του.

Δύο από τις κορυφαίες εταιρείες στηρίζουν και υποστηρίζουν το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τροχοσανίδας: Η Samsung και η Red Bull

Η Samsung, ως χορηγός τεχνολογίας της διοργάνωσης, θα φέρει στο προσκήνιο τις καινοτόμες λύσεις μέσα από live streaming και ψηφιακές εμπειρίες, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των προϊόντων της.

Η Red Bull, γνωστή για τη σύνδεσή της με extreme sports και την υποστήριξη νέων ταλέντων, θα προσφέρει ενέργεια και δυναμισμό.

Το πρόγραμμα του διημέρου είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές. Εκτός από τους αγώνες, θα υπάρχουν παράλληλες δραστηριότητες για το κοινό, καθώς και μουσικό event ώστε να διατηρηθεί η ατμόσφαιρα έντονη και εορταστική.

δ

Περιμένουμε, λοιπόν, τους φίλους της τροχοσανίδας και τους λάτρεις των extreme sports να έρθουν στο Άλσος Βεΐκου, προκειμένου να ζήσουν από κοντά την ένταση, τη δράση και την αδρεναλίνη που μόνο το άθλημα αυτό μπορεί να προσφέρει. Το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τροχοσανίδας υπόσχεται να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr και το Gwomen.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα