Hell Boxing Kings: Το κορυφαίο τουρνουά πυγμαχίας έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Branded Content Team
γ
Το Hell Boxing Kings, η μοναδική και συναρπαστική σειρά διαγωνισμών πυγμαχίας, επιστρέφει σε λίγες μόνο εβδομάδες πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Το HELL Boxing Kings μας χάρισε μια συναρπαστική σεζόν πυγμαχίας με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία αφού περισσότεροι από 15.000 υποψήφιοι προερχόμενοι από δέκα διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο. Η αναμονή για τον νέο κύκλο του τουρνουά τελείωσε με τους διαγωνιζόμενους να μετράνε αντίστροφα λίγες μόνο εβδομάδες ώστε να παρευρεθούν στο μεγαλύτερο σόου πυγμαχίας στο Miskolc της Ουγγαρίας.

Χιλιάδες πυγμάχοι, ο καθένας με μία διαφορετική, μοναδική ιστορία, έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για το HELL Boxing Kings το οποίο αναζητά τον καλύτερο πυγμάχο από 10 χώρες του κόσμου. Οι αληθινοί λάτρεις της πυγμαχία, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, οφείλουν να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους τις ημερομηνίες διεξαγωγής του μεγαλύτερου σόου HELL Boxing Kings που θα λάβει χώρα στις 10,17,24 Νοεμβρίου και 1,8 και 22 Δεκεμβρίου. Ποσοτικά αλλά και ποιοτικά οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και το τουρνουά πρόκειται να εξελιχθεί σε μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση, αυτή τη φορά στο Miskolc της Ουγγαρίας.

Με ελληνική συμμετοχή και κορυφαία έπαθλα

Εκεί, θα βρίσκονται μερικοί από τους κορυφαίους πυγμάχους της Ευρώπης ενώ θα συμμετέχουν και γνωστοί celebrities από διάφορες χώρες. Η Ελλάδα θα δηλώσει παρουσία με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων του ελληνικού διαδικτύου, του Γιώργου Μανίκα και της Πάμαιρης Αφεντάκη. Μέσα στο ρινγκ οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν για ακόμα μεγαλύτερα έπαθλα που θα φτάσουν έως και τα 100.000 δολάρια! Τα βραβεία, όμως δε σταματάνε εκεί.

χ

Το HELL Boxing Kings, επιστρέψει πιο ανανεωμένο από ποτέ με κορυφαία έπαθλα. Η διοργάνωση έχει προβλέψει το δελεαστικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων ανά κατηγορία, κάτι που σίγουρα ελκύει το μεγαλύτερο μέρος των ενδιαφερόμενων. Παράλληλα οι πρωταθλητές του HELL Boxing Kings θα διεκδικήσουν τη μοναδική και ιδιαίτερη ζώνη πρωταθλήματος, μία πρωτότυπη προσθήκη που υποστηρίζεται από το WBO (World Boxing Organization), τη πιο γνωστή οργάνωση πυγμαχίας στον κόσμο.

«Στην WBO, το βασικό κριτήριο είναι ότι οι τίτλοι παγκόσμιου πρωταθλήματος και άλλοι τίτλοι υψηλής αξίας πρέπει να κατακτώνται σε αγώνες που διαρκούν τουλάχιστον 10 γύρους. Ωστόσο, ο οργανισμός θεώρησε από την αρχή το HELL Boxing Kings ένα ενδιαφέρον project και παρόλο που δεν μπορούσε να του προσφερθεί ένας ήδη υπάρχον τίτλο της WBO, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα ζώνη, αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Αυτό αποδεικνύει ότι η WBO βλέπει τους νικητές του HELL Boxing Kings ως μελλοντικούς παγκόσμιους πρωταθλητές πυγμαχίας», δήλωσε ο István Kovács, επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος της WBO.

Το κοινό που θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις στο Milskoc της Ουγγαρίας πρόκειται να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα. Τη παρουσία του θα δηλώσει ο πρεσβευτής του τουρνουά, παγκόσμιος πρωταθλητής βαρών και πρωταθλητής των WBA, WBC και IBF, Roy Jones Jr., οποίος έχει χαράξει μία κορυφαία πορεία στον χώρο της πυγμαχίας. Έχοντας στη κατοχή του 66 επαγγελματικές νίκες, 47 εκ των οποίων πέτυχε με knock-out στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου, θα είναι παρών στην πρώτη και τελευταία μέρα του πρωταθλήματος, όπου θα ανακοινώσει ποιος από κάθε κατηγορία θα κερδίσει τη ζώνη και το έπαθλο των 100.000 δολαρίων.

Μια αξέχαστη εμπειρία

Οι διοργανωτές του τουρνουά HELL Boxing Kings έχει προβλέψει ώστε αυτή οι εμπειρία να μείνει αξέχαστη στους συμμετέχοντες. Εκείνες οι ημέρες θα συνοδεύονται από τη παρουσία γνωστών μουσικών συντελεστών της Ουγγαρίας εξασφαλίζοντας μοναδικές εμφανίσεις και ανεβάζοντας στα ύψη τους παλμούς του τουρνουά. Ο γνωστός ράπερ Majka, θα εμφανιστεί στη σύγχρονη αρένα DVTK στο Miskolc μαζί με το επιτυχημένο συγκρότημα AK26 και τον ράπερ KKevin. Η επιτυχημένη Dara από τη Βουλγαρία, η οποία έχει γοητεύσει εκατομμύρια κόσμο, θα εμφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου ενώ τη Σλοβακία και τη Τσεχική Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει οράπερ Rytmus, ο οποίος πρόσφατα γέμισε την O2 Arena στην Πράγα με την sold-out συναυλία του.

Εξασφάλισε και εσύ μία θέση στο κορυφαίο τουρνουά πυγμαχίας HELL Boxing Kings για να παρακολουθήσεις από κοντά τους Έλληνες διαγωνιζόμενους Γιώργο Μανίκα και Πάμαιρης Αφεντάκη όπου θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν μία θέση στη κορυφή.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Eventim!

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα