Εθνική Κύπρου: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ρουμανίας

Εθνική Κύπρου: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ρουμανίας

Newsroom
cyprus
Με ανάρτηση της η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει τους φιλάθλους για τα αγωνιστικά δεδομένα της Εθνικής Κύπρου ενόψει του αγώνα με την Ρουμανία για τον Nations League.

Δεν έχει προκύψει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και στην προπόνηση πήραν μέρος όλες οι επιλογές του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού, Σωφρόνη Αυγουστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με τη Ρουμανία (Σάββατο, 21:45, ΑΕΚ Αρένα).

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, χωρίς να προκύψει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με προπόνηση στις 17:30 στο ΑΕΚ Αρένα. Θα προηγηθεί στις 17:00 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή.

Στις τάξεις της Εθνικής μας επικρατεί αισιοδοξία ότι το Σάββατο, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Ρουμανία, θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα αυξήσει τη βαθμολογική μας συγκομιδή στο Nations League. Μετά από δύο αγωνιστικές στο Nations League, η Κύπρος έχει τρεις βαθμούς με εκτός έδρας νίκη επί της Λιθουανίας και εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο. Η Ρουμανία προηγείται στη βαθμολογία με έξι βαθμούς έχοντας δύο νίκες επι του Κοσόβου (3-0 εκτός έδρας) και της Λιθουανίας (3-1 εντός έδρας).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

17:00 Συνέντευξη τύπου Εθνικής Κύπρου στο ΑΕΚ Αρένα.

17:30 Προπόνηση Εθνικής Κύπρου στο ΑΕΚ Αρένα, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

18:30 Συνέντευξη τύπου Εθνικής Ρουμανίας στο ΑΕΚ Αρένα

19:00 Προπόνηση Εθνικής Ρουμανίας στο ΑΕΚ Αρένα, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα