Ολυμπιακός: Βραβεύτηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την κατάκτηση του Conference League

Από το event

bet365

Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών –  ΕΕΑ και ειδικότερα στα βραβεια «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», όπου βρέθηκαν δύο πρώην Πρωθυπουργοί, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. 

Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν μέσα στις ειδικές βραβεύσεις της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παρουσία δύο άλλοτε Πρωθυπουργών, των Καραμανλή και Σαμαρά. Τιμήθηκε για την κατάκτηση του Conference League.

Μάλιστα τόσο ο Παπακανέλλος, μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Youth League αλλά και στέλεχος πλέον της πρώτης ομάδας μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είχαν συζήτηση με τον Αντώνη Σαμαρά πριν την έναρξη του event. Στην εκδήλωση εκ μέρους του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι Κώστας Βερνίκος και Νίκος Γαβαλάς και στη βράβευση των Πειραιωτών ήταν παρών ο Αντώνης Σαμαράς.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα